E-posta Haberleri

Etiket
Son dakika e-posta haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), e-posta hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
60 HABER 1 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 4 İÇERİK

E-posta Son Dakika Haberleri

Güncel E-posta Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika e-posta haberleri de dahil olmak üzere e-posta ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 1 galeri ve 59 adet e-posta haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 3 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

e-posta İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel e-posta haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık E-posta Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni e-posta haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son e-posta haberlerini okuduktan sonra, Web Sitesi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

E-Posta (E-Mail) 📨

e-posta ya da e-mail, İnternet üzerinden gönderilen dijital mektup. Elektronik posta kavramının kısma adıdır. Görsel olarak kâğıt bir mektup ile aralarında büyük bir ayrım yoktur. e-postalara resim, müzik, video gibi her türlü dosya türü eklenebilir ve diğer alıcının bilgisayar sistemine aktarılabilir. Her gün dünyada milyarlarca e-posta gönderilmektedir. Ucuzluğu ve kolaylığı nedeniyle kâğıt mektuplardan daha yaygın olarak kullanılmaktadır ancak güvenilirliğinin yetersizliği nedeniyle resmî işlerde kullanımı oldukça kısıtlıdır.

e-posta hesapları, bu hizmeti veren çeşitli sitelerden ücretsiz veya belirli bir ücret karşılığında açılabilir. e-posta adresleri; kullanıcı adı, adres imi, hesabın oluşturulduğu sitenin e-posta sunucusunun adı, nokta (.) ve site uzantısının aralık bırakılmadan yazılması ile oluşur. Örneğin: vikipedist@vikipedi.org. et işareti (kuyruklu a) ise "vikipedi.org adlı yerde" demektir. Örneğin vikipedi.org'da olan birisi Ağ sayfasıyla ve özel ileti programları (Microsoft Outlook, Thunderbird, vs.) ile çeşitli protokollerle (IMAP, POP3, vs.) iletiye ulaşılır.

E-posta hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim