Anlık Bildirim

Yılın beklenen oyunlarından Dying Light 2, Xbox Series X ve PC'de VRR desteği sunacak

2021'in en çok merak edilen oyunlarından biri olan Dying Light 2'nin Xbox Series X ve PC'de VRR desteği sunacağı açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dying Light 2, Xbox Series X ve PC'de VRR desteği sunacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Techland Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Techland'in yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Dying Light serisinin ikinci oyunu Dying Light 2 ile ilgili birkaç yeni detay ortaya çıktı.

Geçtiğimiz saatlerde MP1st ile röportaja katılan bölüm tasarımcısı Piotr Pawlaczyk, oyunun modları hakkında konuştu. Söylediğine göre ve daha önce de açıklandığı gibi oyunda 3 farklı görsel mod bulunacak. Bunlardan ilki oyunculara ışın izleme sunacak ve kaliteyi hedefleyecek. Diğer mod ise 60 FPS üzeri performansı hedefleyecek. Ancak Xbox Series X ve PC sahipleri bu modda ekstra bir desteğe daha sahip olacak.

Xbox Series X ve PC'de VRR Desteği Olacak

Piotr Pawlaczyk'in söylediğine göre Xbox Series X ve PC sahipleri performans modunda ayrıca VRR desteğine de sahip olacak. Ne yazık ki PlayStation 5, VRR desteklemediği için bu özelliğe sahip olamıyor. VRR desteği de Xbox Series X ve PC sahipleri için performans modunda biraz daha yüksek bir FPS sunuyor diyebiliriz. 

Son olarak tüm bu modlardan farklı olarak oyunda bir de 4K görsellik modu olacak. Techland, görsellik anlamında oyunculara isteyebileceği tüm seçenekleri sunacak gibi duruyor. İlerleyen süreçte oyunla ilgili daha fazla ayrıntı öğreneceğizdir.

Oyunun resmi ismi Dying Light 2: Stay Human olacak ve oyun 7 Aralık'ta PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC çıkış yapacak. Oyun şu anda Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda ve standart sürüm 349,00 TL. PlayStation Store üzerinde ise oyun 469,99 TL'den ön siparişe açıldı.

Dying Light 2'nin Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim