Anlık Bildirim

DuckDuckGo gizlilik odaklı bir masaüstü tarayıcı geliştiriyor: Chrome'dan çok daha hızlı

DuckDuckGo CEO'su güçlü gizlilik koruması sunan bir masaüstü internet tarayıcısı üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Yapılan ilk testler tarayıcının Chrome'dan çok daha hızlı olduğunu ortaya koydu.

DuckDuckGo gizlilik odaklı bir masaüstü tarayıcı geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Gizlilik odaklı arama motoru DuckDuckGo'nun mobil tarayıcısı hem Android hem de iOS platformlarında inanılmaz derecede ilgi görüyor. Şirket CEO'su Gabriel Weinberg, kullanıcıların çevrimiçi gizlilik beklentilerini karşılayacak bir masaüstü internet tarayıcısı geliştirdiklerini açıkladı.

Masaüstü tarayıcının mevcut mobil sürüm kadar iyi olacağına söz veren deneyimli yönetici, temel gizlilik ayarlarının varsayılan olarak etkinleştirileceğini söyledi. Yani kullanıcıların herhangi bir ek ayar yapmasına gerek kalmadan güçlü gizlilik koruması sunacak.

DuckDuckGo gizlilik odaklı bir masaüstü tarayıcı geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Google Chrome'dan çok daha hızlı

Tarayıcının PC versiyonunda da tüm tarama geçmişini silmeye ve sekmeleri anında kapatmaya olanak tanıyan bir tuş yer alacak. Yeni DuckDuckGo tarayıcısı şu anda macOS üzerinde test ediliyor. Weinberg, ilk testlerin uygulamanın Google Chrome'dan "önemli ölçüde daha hızlı" olduğunu gösterdiğini söyledi.

Tarayıcı sadece macOS platformuna yönelik olmayacak. Windows sürümünün de kullanıma sunulacağı belirtiliyor. DuckDuckGo CEO'su masaüstü internet tarayıcısının ne zaman yayınlanacağını açıklamadı. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6595 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
internet tarayıcısı, duckduckgo ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim