Anlık Bildirim

Red Dead Redemption 2'nin performans değerleri, DLSS desteğinin ardından %45 arttı

Nvidia'nın sevilen teknolojisi DLSS'in Red Dead Redemption 2'ye gelmesinin ardından oyunun performansı yüzde 45 bir artış gösterdi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DLSS, Red Dead Redemption 2'nin performansını arttırdı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı Red Dead Redemption 2'nin dün yeni bir güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte Red Dead Online tarafında Blood Money içeriği eklendi ancak performans açısından da oyun bir yenilik sunuyor. Dün yayınlanan güncelleme ile birlikte oyuna DLSS desteği geldi. 

Performans Değerleri %45 Arttı

4K çözünürlükte %45'e varan performans artışıyla birlikte oyuncular Red Dead Redemption 2'yi daha yüksek kare hızlarında oynayabiliyor veya görsel efektleri canlandırmak için ekstra performansı kullanmayı seçebiliyor.

Nvidia DLSS sayesidne şu anda RTX grafik kartı sahipleri, Red Dead Redemption 2'yi 60 FPS'de 1920x1080'de maksimum ayarlarla deneyimleyebilir. 2560x1440'ta GeForce RTX 3060 Ti ve üzeri kullanıcılar 60 FPS'nin üzerine çıkabiliyor. 3840x2160’ta ise GeForce RTX 3070 veya daha hızlı GPU'ya sahip oyuncular, maksimum 60 FPS+ grafik ayarlarıyla oyunu oynayabiliyor.

DLSS, Red Dead Redemption 2'nin performansını arttırdı Tam Boyutta Gör

Paylaşılan performans testi sonuçlarına baktığımızdaysa RTX 2060'ta bile oyunun en yüksek ayarlarda 30 FPS üzerine çıktığını görebiliyoruz. Böylesine zorlu bir oyun için DLSS'in bu kadar performansı yükseltmesi sevindirici bir haber. Umuyoruz bu ve bunun gibi teknolojileri daha fazla oyunda görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8991 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
red dead redemption 2, dlss ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim