Anlık Bildirim

Corsair iCUE Murals ile RGB özelleştirme sınıf atlıyor

Corsair iCUE Murals yazılımı ile birlikte özel RGB aydınlatma senaryolarını, destekli tüm bilgisayar ve aksesuar sistemlerine kadar yayabilmek mümkün oluyor.  

Corsair iCUE Murals Tam Boyutta Gör
Oyuncu ve yayıncı ekipmanlarının bir numaralı isimlerinden Corsair, ekosistem yönetim yazılımı olan iCUE içerisine önemli bir özellik daha ekliyor. iCUE Murals etkileyici ışık efektleri oluşturmanıza imkân verecek.

Corsair iCUE Murals nedir?

Corsair iCUE Murals adıyla duyurulan yeni özellik kullanıcılara çok daha yoğun efektler hazırlama imkânı sunacak. Kullanıcılar herhangi bir resim, GIF veya video yüklediklerinde yazılım bunlardan benzersiz RGB efektleri oluşturarak belirlediğiniz cihazlarınıza yansıtabilecek. Ayrıca gerçek zamanlı oyunlarınızdan bile efekt oluşturabileceksiniz.

Tüm statik veya hareketli resim formatlarını destekleyen Corsair iCUE Murals yazılımı Philips Hue ve Nanoleaf gibi lider aydınlatma markaları ile de uyumlu hale getirildi. Böylece evinizde destekli markaların ürünlerini kullanıyorsanız geniş bir RGB efekt yelpazesi elde edebileceksiniz.  Corsair iCUE Murals özelliği an itibariyle kullanıma sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim