Anlık Bildirim

Clubhouse, artık web üzerinden dinlemeye izin veriyor

İOS'la başlayan deneyimi geçtiğimiz yıl Android'e getiren Clubhouse, bir test özelliği olarak artık web üzerinden odalara katılım yapılmasına olanak tanıyor.    

Clubhouse, artık web üzerinden dinlemeye izin veriyor

Clubhouse, kademeli olarak her platformdan erişilebilir oluyor. Sesli sohbet uygulaması artık web üzerinden de kullanılabilecek. Şirket ayrıca kullanıcıların bir sohbeti dinlerken oturum açmasına gerek olmadığını söylüyor.

Clubhouse'ta, iOS ve Android'den sonra web deneyimi 

2020 yılında kullanıma sunulan Clubhouse, yalnızca iOS kullanıcıları tarafından davetle katılabilen bir sesli sohbet uygulamasıydı. Geçtiğimiz yıl Android uygulaması piyasa sürüldü ve platform dünyaya açıldı. Şimdi ise Clubhouse'a masaüstünden erişilebilecek. Şu an ABD'de deneysel olarak başlatılan yeni destek, kullanıcılar tarafından olumlu karşılanırsa yaygın olarak sunulacak.

Şirket, web'de Clubhouse deneyimi için kullanıcıların platformda oturum açmalarına gerek olmadığını söylüyor ancak bir sohbet odası başlatmak isteyenler yine uygulamaya yönelmek zorunda. Platform ayrıca bazı sohbet odalarının tekrar oynatılabileceğini belirtiyor.

Clubhouse ayrıca yeni bir özelliği daha test ediyor. Bir sosyal ağ veya mesajlaşma uygulaması aracılığıyla bir oturuma insanları davet etmek isteyen kullanıcılar arayüzün alt tarafında bulunan bir Paylaş düğmesiyle bunu gerçekleştirebilecek ve paylaşıma bir not da ekleyebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim