Anlık Bildirim

Çinli Deepal G318'in teknik detayları ortaya çıktı

Arazi kullanımına yönelik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Deepal G318, arkadan veya dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilen "menzil artırıcı" hibrit sistemle satılacak.

Yaklaşık bir hafta önce tasarımını siz değerli okurlarımıza aktardığımız Çinli Deepal G318'in teknik özellikleri de ortaya çıkmaya başladı. Changan çatısı altındaki Deepal markasının üçüncü modeli olan otomobilde "menzil artırıcı" adı verilen hibrit sistem kullanılıyor.

Menzil artırıcı sistemi aslında Türkiye'de Nissan'ın e-Power sistemiyle tanıyoruz. Söz konusu güç aktarma sisteminde 1.5 litre benzinli motor 147 hp güç üretiyor ancak tekerleklere güç vermiyor. Bu motor sadece bataryayı şarj etmek için jeneratör görevi görüyor. G318'in giriş seviyesinde benzinli motorun yanı sıra arka tekerleklere güç veren 185 kW'lık bir elektrik motoru mevcut. Üst seviyede ise toplam 316 kW güç üreten iki elektrik motoru bulunuyor. 

Çinli Deepal G318'in teknik detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Deepal G318'de 18.4 kWsa ve 35.1 kWsa olmak üzere iki farklı lityum demir fosfat batarya seçeneği sunulacak. Tercih edilen güç aktarma konfigürasyonuna göre otomobilin ağırlığı 2060 ila 2360 kilogram arasında değişiyor. Beş kişilik oturma kapasitesine sahip olan kaslı SUV'un iki elektrik motorlu versiyonu 1600 km çekme kapasitesine sahip.

Deepal G318, arazi araçlarını akıllara getiren köşeli hatlarıyla dikkat çekiyor. Yana açılan bagaj kapağı ve onun üzerine entegre edilen stepne ile bu görünümünü güçlendiriyor. G318; 4915 mm uzunluğa, 1985 mm genişliğe, 1885 mm yüksekliğe ve 2880 mm aks mesafesine sahip. Boyutları 18 ve 20 inç olarak değişen üç farklı jant seçeneğinin sunulduğu otomobilin yaklaşma ve uzaklaşma açıları da sırasıyla 27 ve 31 derece.

Deepal G318 yakında 300 bin Yuan (1.27 milyon TL) civarındaki liste fiyatıyla Çin'de satışa sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim