Anlık Bildirim

Capcom, PC platformunun oyunlar için ana platform olmasını istiyor

Resident Evil, Devil May Cry ve daha birçok oyunun yayıncısı olan Capcom, gelecekte PC platformunun ana platform olmasını istiyor.

Capcom PC platformunun ana platform olmasını istiyor Tam Boyutta Gör

Oyun sektörü neredeyse her yıl ufak da olsa bir değişime uğruyor. Ancak uzun yıllardır bir konu değişmedi ve o da konsolların ana platform olarak görülmesi. Bunun sebebi elbete konsolların bir standartı olması. Ancak Capcom, gelecekte işlerin değişmesini istiyor.

Capcom PC'nin Ana Platform Olmasını İstiyor

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg muhabiri Takashi Mochizuki'nin yaptığı habere göre Capcom, gelecek için PC platformundan bir hayli ümitli. Capcom, gelecekte konsolların değil, PC'nin ana platform olmasını istiyor. Hatta 2022 veya 2023 yılına kadar satışlarının %50'sini PC'den yapmak istiyor.

Capcom'un PC platformuna yaptığı satışların diğer şirketlere göre biraz daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Ancak yine de istedikleri orana kavuşmaları biraz daha sürecek gibi duruyor. Şu anda konsolların bir standartı olduğu için ve PC sahiplerinin birbirinden farklı donanımları olduğu için PC platformunun bu şekilde ana platform olması biraz zor. Ancak gelecekte bizleri nelerin beklediğini elbette bilemeyiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim