Anlık Bildirim

Resident Evil 4, iPhone 15 Pro, Mac ve iPad için indirilmeye açıldı

CAPCOM, beklendiği üzere 20 Aralık'ta Resident Evil 4 mobil oyununu Apple kullanıcılarına sundu. iOS için yalnızca iPhone 15 Pro'larda oynanabilen oyun, ücretsiz ancak uygulama içi satın alımla geldi.
resident evil 4 iphone 15 pro indir Tam Boyutta Gör
Capcom’un Resident Evil 4 oyunu Apple cihazlar için indirilebilir. iOS 17 ve üzeri yüklü iPhone 15 Pro, M1 işlemcili iPad ve Mac bilgisayarlarda oynanabilen oyun, ücretsiz olarak indirilmeye açıldı ancak belli bir noktaya kadar ücretsiz oynayabiliyorsunuz, tam oyun için satın almanız gerekiyor. Bu noktada oyunun Türkiye fiyatının 539 TL olduğunu belirtelim.

Resident Evil 4 mobil oyunu 64.2 GB büyüklüğünde ancak çoğu ücretsiz büyük oyun gibi başlangıçta ekstra dosya indiriyor. Oyunun tam kilidini açmak için satın alım yapmanız gerekiyor. 17 Ocak'a kadar %50 indirim sunuluyor. DLC gibi ek içerikler ayrı olarak satın alınabiliyor. Kayıt verileri Game Center üzerinden senkronize ediliyor.

Geliştiricinin modern oynanış, yeniden tasarlanmış hikaye ve canlı detaylı grafikleriyle öne çıkardığı Resident Evil 4’te Racon City’deki biyolojik felaketten altı yıl sonrasında başkanın kaçırılan kızını kurtarmak için görevlendirilen Leon S. Kennedy adında bir ajanın yerine geçiyorsunuz. Hayatta kalma-korku türünde mobil oyunları sevenlerin ilgisini çekecektir.

Resident Evil 4 Resident Evil 4 Resident Evil 4 Resident Evil 4 Games Ücretsiz 64,2 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim