Anlık Bildirim

Bütçe dostu Poco C61 geliyor: İşte detaylar

Poco markası çok yakında yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefonla karşımıza çıkacak. Poco C61 olarak adlandırılan cihaz sertifikasyon kurumlarının kayıtlarında kendini gösterdi.

Bütçe dostu Poco C61 geliyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Xiaomi yakında küresel pazarda yeni bir bütçe dostu akıllı telefon piyasaya sürecek. Poco C61 adı altında sunulacak cihaz kısa süre önce Bluetooth SIG ve BIS sertifika kurumlarının kayıtlarında göründü. Bu da cihazın çıkışının yakın olduğunu gösteriyor.

Akıllı telefon Bluetooth SIG veritabanında 2312BPC51H model numarası ile listelendi. Düzenleyici kuruma göre cihaz Bluetooth 5.4 protokolünü destekleyecek ve kutudan Android 14 yüklü şekilde çıkacak. Poco C61, Şubat ayı ortasında tanıtılan ekonomik Redmi A3'ün kopyası olabilir.

Bütçe dostu Poco C61 geliyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Redmi A3 neler sunuyor?

Redmi A3'ün HD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunan 6.7 inç LCD ekran taşıdığını hatırlatalım. Akıllı telefon MediaTek Helio G36 işlemci, 6 GB'a kadar RAM, 128 GB'a kadar dahili depolama alanı ve 5.000 mAh pil içeriyor. Arka panelinde 8 MP ana sensörlü çift arka kamera mevcut. Cihazın rüm detaylarını buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim