Anlık Bildirim

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı, tarih yeniden yazıldı

Bitcoin fiyatı tarihi zirvesini yeniledi ve yeni bir rekor kırdı. Şimdi tüm beklentiler önceki zirvede bir anda çöküşün aksine dengeli bir yükselişin yaşanması. 
Bitcoin
Kripto para dünyasında yıllardır beklenen an geldi. Bitcoin yeni yılda başlattığı uzun soluklu yürüyüşüne bugün önemli bir nokta ekledi. Tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı ve yeni bir rekor kırdı.

Bitcoin tarihi zirvesinde

Coinmarketcap verilerine göre son olarak 9 Kasım 2021 tarihinde 68789$ seviyesine yükselerek tarihi zirve yapan Bitcoin, sonrasında keskin bir düşüşe girmiş ve 16 bin dolar seviyelerini görmüştü. O dönemde kripto paraların yok olmaya mahkûm olduğu söylemlerine rağmen yatırımcı ümidini kaybetmedi ve bugün sevinmeyi hak etti.

Gece yarısına doğru Bitcoin fiyatı 68800$ seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. Böylece herhangi bir zamanda Bitcoin satın alan hiçbir yatırımcı zarar etmemiş oldu. Son zirvede bu yana 700 bin adet Bitcoin daha dolaşıma sürüldüğü için toplam pazar değeri 1.33 trilyon dolara ulaştı.

Kripto para piyasasının toplam değeri de 2.48 trilyon dolar olurken Bitcoin hakimiyetinin biraz yükselmesi altcoinlerde geri çekilmelere neden oldu. Bitcoin bundan sonra 67200 dolar engelini aşabilirse yoluna devam edecektir.

Bitcoin fiyatı rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8635 kez okundu.
25 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim