Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı 63 bin doları da geçti, eşi görülmemiş yükseliş

Henüz hafta başında 50 bin dolar seviyelerini konuşurken Bitcoin fiyatı sadece iki günde yüzde 30 civarında yükseliş yaşayarak 63500 dolar seviyelerine ulaştı.  
Bitcoin
Kripto para piyasası yeni yılın ilk günlerinden itibaren yatırımcıları büyük bir heyecanın içerisine sokmuş durumda. 40 bin dolar seviyelerinden başlayan yükseliş dalgası birer birer tarihi dirençleri kırarak yoluna devam ediyor.

Bitcoin fiyatı rekora gidiyor

Henüz haftanın başında 50 bin dolar seviyesini zorlayan Bitcoin sadece 2 gün içerisinde yüzde 30 civarında yükseliş yaşayarak 64 bin dolar seviyelerine doğru yaklaştı. Bitcoin spot ETF ürünlerine ise 7 milyar dolardan fazla giriş yaşandı.

Henüz önemli bir gelişme veya haber olmadığı için yatırımcılar Bitcoin yükselişine temkinli yaklaşıyor ve keskin bir düzeltme bekliyor. Ne var ki Bitcoin her zaman olduğu gibi şaşırtmaya devam ediyor ve direnç üstüne direnç kırıyor.

Piyasanın toplam değeri 2.3 trilyon dolar olurken Bitcoin hakimiyeti de yüzde 53 civarında gerçekleşti. Ethereum ise 3400$ sınırında biraz hızı kesilmiş durumda. Yatırımcı bu yükselişin nerede duracağını merakla bekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2790 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim