Anlık Bildirim

Birleşik Microsoft Office uygulaması Android için indirmeye sunuldu

Word, Excel ve PowerPoint versiyonlarını bir araya getiren ayrıca Office Lens ile tarama yaparak PDF formatında saklayabileceğiniz yeni çatı uygulama indirmeye sunuldu.

Birleşik Microsoft Office uygulaması Android için indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

Microsoft’un mobil platformlarda yer alan Office uygulamalarını tek bir uygulama içerisinde topladığı Microsoft Office, Android kullanıcıları için bu hafta itibariyle indirmeye sunulmuş durumda.

Yeni Microsoft Office uygulaması neler sunuyor?

Microsoft Office uygulaması Word, Excel ve PowerPoint versiyonlarını bir araya getiriyor. Böylece dosyalar için ayrı ayrı uygulamalara gitmeye gerek kalmıyor. Tek bir yerden dosya oluşturup açabiliyorsunuz.

Bunun yanında Yapışkan Notlar kullanma, Office Lens tarama, QR kod tarama, PDF desteği, OneDrive platformu ile entegrasyon ve OneNote dosyalarının senkronizasyonu şeklinde özellikler de yer alıyor.

Microsoft Office uygulaması henüz tabletlere göre optimize edilmedi. Ayrıca bağımsız uygulamaların ne olacağı konusu bilinmiyor. Diğer taraftan iOS versiyonu ise beta sürecinde devam ediyor.

Microsoft 365 (Office) Microsoft 365 (Office) Microsoft 365 (Office) Microsoft 365 (Office) Microsoft Corporation Verimlilik Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim