Anlık Bildirim

Birden fazla telefonu Samsung televizyonunuza yansıtabileceksiniz

Yeni nesil Samsung akıllı televizyonlarda tek bir tıklama ile akıllı telefonunuzun ekranını kolayca yansıtabileceksiniz. Samsung Tap View özelliği neler sunacak?

Birden fazla telefonu Samsung televizyonunuza yansıtabileceksiniz Tam Boyutta Gör

Son dönemde televizyonların akıllanması ile birlikte ekranını bir akıllı telefona veya akıllı telefonunuzdaki ekranı televizyonunuza yansıtabilme imkânı ortaya çıktı. Samsung ise çıtayı yükseltiyor.

Samsung Tap View nedir?

Samsung Tap View adıyla AB Varlık Ofisi tarafından tescillenen yeni bir isimlendirme firmanın akıllı televizyonlarda önemli bir yeniliğe imza atacağını gösteriyor. İsimlendirmeden de anlaşılacağı üzere özellik akıllı telefonunuza tek bir dokunuş ile yansıtma yapmanızı sağlayacak. Başvuruda akıllı telefon ve tablet modelleri ile bunun yapılacağı belirtilmiş.

Hızlı ekran paylaşımının yanı sıra birden fazla akıllı telefondan da televizyona yansıtma yapılacağı ifade ediliyor. Henüz detaylar net değil ancak gelen yansıtma sayısına göre ekranın bölüneceği tahmin ediliyor.

Samsung’un Tap View özelliğini gelecek yıl piyasaya süreceği akıllı televizyonlarında kullanacağı düşünülüyor bununla birlikte bazı donanım gereksinimleri nedeniyle belirli bir model grubuna özgü olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim