Anlık Bildirim

Binance'de dünya genelinde işlemler durdu!

Binance'in spot piyasa sistemindeki bir hata nedeniyle tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için alım satım işlemleri durduruldu. Binance konuyla ilgili resmi açıklama yayınladı. Binance neden çöktü?
Binance'de dünya genelinde işlemler durdu! Binance neden çöktü? Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük hacme sahip kripto para borsası Binance, dünya genelinde kesinti problemi yaşıyor. Binance’de tüm spot işlemleri geçici olarak durdu. Şirketten konu hakkında açıklama yapıldı.

Binance’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Binance’de spot alım satım işlemlerini etkileyen bir problem olduğunun farkındayız. Bu sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için tüm spot alım satım işlemleri geçici olarak askıya alınmıştır.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao ise konuyla ilgili olarak, “İlk analize göre, spot emirlerindeki eşleştirme moturunda garip bir hatayla karşılaşıldı. Hata gideriliyor. Tahmini olarak 30-120 dakika arası sürecek. Bu süreçte prosedür gereği para yatırma ve çekme işlemleri duraklatılmıştır. Bakiyeniz güvende.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme: Sorun giderildi

Saat 14.30 sularında başlayan problem sonunda giderildi. Saat 17.00 itibarıyla tüm işlemler sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Alım, satım ve para çekme işlemleri yapılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim