Anlık Bildirim

Battlefield 2042 serinin en kötü oyunu unvanını aldı

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042, geçtiğimiz haftalarda çıkışını yaptı. Ancak çıkışı ile birlikte en kötüler listelerine girmeye başladı.          

Battlefield 2042 serinin en kötü oyunu unvanını aldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042, geçtiğimiz haftalarda tüm oyuncular için çıkışını yaptı. Ancak oyuncular pek de memnun değil diyebiliriz.

Serinin En Kötüsü

Oyunun çıkışından bir gün sonra inceleme puanları geldiğinde zaten oyunun pek de iç açıcı olmadığını oyuncular olarak fark etmiştik. İnceleme puanlarının gelmesi ve çıkışından belirli bir süre geçmesinin ardından da bir başarısızlık daha geldi diyebiliriz. Oyun şu anda Metacritic'te 64-71 arası inceleme ortalamasına sahip. Bu puan da onu serinin en kötüsü konumuna getiriyor.

Battlefield 2042'den önce serinin en kötüsü Battlefield 5'ti ve onun puanı da 73'tü. Battlefield 2042'nin ayrıca Steam'de tarihin en çok olumsuz yorum alan oyunlardan biri olduğunu da hatırlatalım. Battlefield 2042 şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için erişime açılmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7872 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 2042, battlefield ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim