Anlık Bildirim

Avuç içiyle ödeme sistemi Amazon One'ın yeni uygulaması duyuruldu

Amazon One, kişinin avuç içiyle temassız ödeme yapmasını sağlıyor. Kullanıcılar, yeni uygulamayla birlikte telefonlarından avuçlarının fotoğrafını çekerek sisteme kaydolabiliyor.

Amazon, kullanıcıların avuçlarını bir cihazın üzerinde gezdirerek mağazadan alışveriş yapmalarını sağlayan temassız ödeme sistemi olan Amazon One için yeni uygulamanın çıkışını duyurdu.

Kullanıcılar artık fiziksel perakende satış noktasında Amazon One’a kaydolmak yerine Amazon One uygulamasını telefonlarına indirecek ve avuçlarının fotoğrafını çekerek sisteme kaydolabilecek. Kullanıcılar, online profil oluşturup bir ödeme yöntemi ekledikten sonra avuç içi sisteme ekleniyor  ve yüzlerce mağaza, fitness merkezi, havaalanı, stadyum ve diğer yerlerde ödeme, giriş, yaş doğrulama ve sadakat ödülleri için kullanılabiliyor.

Amazon, yeni uygulama üzerinden çekilen tüm avuç içi fotoğraflarının şifrelendiğini ve AWS bulutta güvenli bir Amazon One domainine gönderildiğini söylüyor. Fotoğraflar telefona kaydedilemiyor veya indirilemiyor. Amazon One’ın 8 milyondan fazla kullanıldığı da belirtildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim