Anlık Bildirim

Avatar ve Endgame arasındaki gişe farkı hızla açılıyor

Avatar'ın Çin'deki tekrar yayını büyük bir ilgiyle karşılandı. Çinli gişe devi Maoyan'ın tahminlerine göre Avatar ve Endgame arasındaki fark 50 milyon dolara yaklaşacak.

Avatar ve Endgame arasındaki gişe farkı hızla açılıyor Tam Boyutta Gör

James Cameron'un ünlü filmi Avatar, yayın tarihinden 11 yıl sonra tekrar gişelerin en büyük gündemi haline geldi. Geçtiğimiz hafta Çin sinemalarında ikinci kez vizyona giren film, sadece ilk üç günü üçerisinde 21 milyon dolar hasılat yapmış ve Endgame'i geride bırakarak tekrar tarihin en yüksek hasılat elde eden filmi olmuştu. Avatar şimdi önümüzdeki süreçte aradaki hasılat farkını önemli ölçüde artırmaya hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre Avatar Çin gişelerinde bu haftaya da hızlı bir giriş yaptı. Pazartesi günü 2,8 milyon dolar daha hasılat elde edildiği belirtiliyor. Çinli bilet devi Maoyan'ın tahminlerine göre Avatar yeni gişe macerasının sonuna geldiğinde 55 milyon dolar kazanmış olacak. Böylece Avatar ve Endgame arasındaki farkın 50 milyon dolara kadar çıkabileceği belirtiliyor.

James Cameron şu anda Avatar'ın devam filmleri üzerinde çalışıyor. Çekimleri tamamlanan Avatar 2'nin Aralık 2022'de vizyona gireceği açıklanmıştı. Ayrıca Cameron, Avatar 5'e kadar toplam dört farklı filmin duyurusunu yaptı. Yeni filmlerin iki yıllık aralarla yayınlanması planlanıyor.

James Cameron ve ekibinin Avatar 2 çıkmadan önce ilk Avatar filmini dünya genelinde tekrar yayınlama düşüncesi de var. Bu planın gerçeğe dönüşmesi durumunda Avatar'ın 3 milyar dolar hasılatı geçen ilk film olabileceği tahmin ediliyor. Şu anda ise filmin toplam hasılatı 2,81 milyar dolar seviyesinde, ancak Çin macerasının sonunda muhtemelen en az 2,85 milyar dolara ulaşmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33576 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avatar, avengers endgame ve
5 etiket daha endgame gişe film sinema Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim