Anlık Bildirim

Avatar’ın yeni filmi “Aang: The Last Airbender” duyuruldu

Sevilen animasyon serisi Avatar: The Last Airbender, Netflix dizisinin ardından yeni bir filme kavuşuyor. Paramount tarafından geliştirilecek olan film için çalışmalar başladı.
Avatar: The Last Airbender Tam Boyutta Gör
Gelmiş geçmiş en popüler ve başarılı animasyon serilerinden olan Avatar: The Last Airbender, yakında yeni bir filme kavuşacak. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Netflix dizisinin ardından, Aang’in hikayesini devam ettirecek yeni bir animasyon filmi duyuruldu.

Avatar’ın yeni filmi 2025 yılında yayınlanacak

Paramount Pictures ve Nickelodeon Studios, CinemaCon etkinliğinde Avatar’ın yeni animasyon filmini duyurdu. Aang: The Last Airbender isimli animasyon yapım, 10 Ekim 2025’te yayınlanacak. Filmde Dave Bautista, henüz ismi belli olmayan kötü karakteri canlandıracak. Eric Nam, Dionne Quan, Jessica Matten ve Roman Zaragoza gibi ünlü isimler de filmde seslendirme yapacak.

Dave Bautista Tam Boyutta Gör
Paramount, 2022 yılında üç farklı Avatar filmi üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Aang: The Last Airbender, bu projelerin arasında ilki olacak. Nickelodeon’un Avatar: The Last Airbender animasyon serisinde çalışan Lauren Montgomery, filmin yönetmenliğini üstlenecek. Ayrıca orijinal çizgi serinin yaratıcıları olan Michael DiMartino ve Bryan Konietzko filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin hikâye detayları henüz belli değil ancak Paramount, önümüzde aylarda filmin ilk fragmanını yayınlayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim