Anlık Bildirim

Atari'nin yeni oyun konsolu Atari VCS bu ay çıkışını yapacak

Atari'nin 2017 yılında duyurusunu yaptığı yeni oyun konsolu Atari VCS sonunda bu ay çıkışını gerçekleştirecek. Atari VCS 15 Haziran'da resmi olarak satışa çıkacak.

Atari VCS bu ay çıkışını yapacak Tam Boyutta Gör

Bir zamanlar Atarı o kadar büyük bir popülerliğe sahipti ki sizlerin de bileceği gibi ülkemizde oyun konsoluna bir zamanlar Atari denirdi. Oynadığımız konsol Atari olmadığı halde Atari bizim için neredeyse oyun konsolu anlamına geliyordu. Şimdi de Atari'den yepyeni bir konsol daha geliyor.

Atari VCS Bu Ay Geliyor

Özellikle oyun dünyasının ilk yıllarında büyük bir popülerliğe sahip olan Atari'nin yeni konsolu için son çıkış tarihi verildi. 2017 yılında duyurulan Atari VCS konsolu, 15 Haziran'da Best Buy, GameStop, Microcenter ve resmi Atari VCS web sitesinden satın alınabilir olacak.

Konsolun fiyatı 299 dolar. 299 dolarlık sürümünde herhangi bir kontrolcü bulunmuyor ancak konsolun, PC çevre birimleri ile uyumlu olduğunu hatırlatalım. Ekstradan bir kontrolcü Kablosuz Joystick ve Kablosuz Kontrolcü satın almak isterseniz onlarında fiyatı parça başına 59.99 dolar. Eğer hepsinin bulunduğu paketi alırsanız da toplamda 399 dolara denk geliyor.

Atari VCS konsolları içerisinde 100'den fazla oyun ile birlikte geliyor. Eğer resmi siteden satın alırsanız, içerisinde bir de hediye olarak Missile Command: Recharged'ın ücretsiz bir dijital kopyası ve bir Atari Hoparlörü veriliyor. Resmi siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim