Anlık Bildirim

Apple’dan ilginç etkinlik: Gece saat 03.00’te

Apple’ın Apple’ın 24 inçlik iMac modelini Apple M2 ile güncelleyeceğine kesin gözüyle bakılan yeni etkinliği bu kez çok daha geç bir saatte ay sonunda gerçekleştirilecek.
Apple Event Tam Boyutta Gör
Uzun yıllardır ürün ve yazılım etkinliklerini Türkiye saatine göre 20.00’da, yerel saate göre ise öğleye doğru gerçekleştiren Apple, bu kez farklı bir saatte sahneye çıkacak. Türkiye’de çok geç saatlere denk geliyor.

Apple Scary Fast etkinliği

Apple yeni etkinliğin mottosunu Scary Fast yani korkunç derecede hızlı olarak belirlemiş. Yerel saatle öğleden sonraya denk gelen Apple etkinliği ülkemizde ise 30 Ekim tarihini 31 Ekim tarihine bağlayan gece saat 03.00’da gerçekleşecek. Etkinliğin yüz yüze olmadığı, pandemi döneminden alıştığımız üzere çevrim içi yapılacağı belirtiliyor.

Apple etkinlik sayfasındaki yüz ifadesinden macOS işletim sistemindeki Finder uygulamasına gönderme yapılması yeni Mac modellerinin tanıtılacağı ihtimalini güçlendiriyor. Apple’ın 24 inçlik iMac modelini Apple M2 ile güncelleyeceği bir süredir dile getiriliyordu. Bunun haricinde yeni MacBook modelleri veya iPad modelleri de ihtimal dahilinde ancak net bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim