Anlık Bildirim

Apple artırılmış gerçeklik başlığı için Valve ile ortak çalışacak

Teknoloji devi Apple'ın AR teknolojisine olan ilgisi gittikçe somut bir hale geliyor. Şirket yakın zamanda piyasaya süreceği artırılmış gerçeklik başlığı için Valve ile ortaklık yapacak.

Apple artırılmış gerçeklik başlığı için Valve ile ortak çalışacak Tam Boyutta Gör

Uzunca bir süredir Apple'ın artırılmış gerçeklik teknolojisi içeren ürünler üzerinde çalışmalar yaptığına dair söylentiler mevcuttu. Yayınlanan yeni raporlara göre şirket 2020 yılında bir artırılmış gerçeklik başlığını piyasaya sürmeye kararlı.

Apple'ın AR rüyası gerçek oluyor

Teknoloji konusunda güvenilir kaynaklardan biri olan DigiTimes’ın yeni bir raporuna göre Apple, artırılmış gerçeklik başlığı geliştirmek için Valve şirketi ile ortaklık kurdu. İşin ilginç tarafı ise Valve'ın böyle bir teknoloji konusunda ilk çalışacağı şirketin Apple olmaması. Zira birkaç yıl önce Valve, HTC Vive VR başlığı geliştirmek için HTC ile birlikte çalışmıştı.

Apple artırılmış gerçeklik başlığı için Valve ile ortak çalışacak Tam Boyutta Gör

Bu bağlamda Valve'ın Apple'a artırılmış gerçeklik başlığı için yardımcı olacak olmasını, tam bir sürpriz olarak nitelendiremeyiz. Ayrıca Valve ve Apple'ın ortak çalışacakları ilk proje de bu olmayacak. Birkaç yıl önce Valve'ın, MacOS'a VR desteği sağlamak için Apple'la birlikte çalıştığını belirtmekte de fayda var. Apple tarafından konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş olsa da, önümüzdeki haftalarda bu ortaklığın resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim