Anlık Bildirim

App Store platformunda 6 günlük kampanyalı sürpriz içerik maratonu başladı

Noel tatilini başlaması ile birlikte Apple da yeni yılı kullanıcılar ve geliştiricilerle birlikte kutlamak amacıyla kampanyalı sürpriz içerik günlerini başladı.

App Store platformunda 6 günlük kampanyalı sürpriz içerik maratonu başladı Tam Boyutta Gör

Hristiyan ülkelerde Noel tatili olarak kutlanan 1 Ocak öncesi pek çok önemli kampanyanın da ateşleyicisi oluyor. Oyun mağazalarındaki hediye oyun ve indirim yarışına Apple da katılmış durumda.

6 gün boyunca devam edecek

Yapılan açıklamaya göre 24 Aralık-29 Aralık tarihleri arasında App Store üzerinde her gün bir içerik özel kampanya dahilinde indirime girecek. Mağazanın ana sayfası veya Bugün sekmesinde sürpriz içerikleri bulmak mümkün olacak.

24 Aralık 2019 itibariyle mağazada bu etkinliğe dahil olan Looney Tunes World of Mayhem oyunu özel fiyatları ile kullanıcılarla buluşmuş durumda. Sonraki günlerde de bu şekilde bir uygulama ve bir oyun olarak devam etmesi bekleniyor. 

Canva: Design, Photo & Video Canva: Design, Photo & Video Canva: Design, Photo & Video Canva: Design, Photo & Video Photo & Video Ücretsiz 166,3 MB

 

Looney Tunes™ World of Mayhem Looney Tunes™ World of Mayhem Looney Tunes™ World of Mayhem Looney Tunes™ World of Mayhem Games Ücretsiz 341,3 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim