Anlık Bildirim

Android Auto ile HTML5 oyunları oynanabilecek

Android Auto araç içi bilgi ekranı ara yüzü yakın zamanda HTML5 oyunları oynatmaya başlayacak. GameSnacks platformu temelinde Google hazırlıklarını sürdürüyor.

Android Auto oyunları Tam Boyutta Gör

Otomobil bilgi sistemlerinde oyun oynayabilmek henüz yeni bir kavram ancak Tesla bir PS5 kadar performans sunmaya başladı. Bir anda yaşanan bu büyük sıçramadan diğer platformlar da nasibini almak istiyor. 

Android Auto oyunları

Araç içi bilgi sistemleri ne kadar gelişmiş olursa olsun dikkat dağınıklığına sebep olduğu için son derece riskli. Bu bakımdan park halindeyken oyun oynatma fikri daha çok öne çıkıyor. Google da park halinde aracınızda oyun oynatacak. 

Elbette Tesla kadar gelişmiş oyunlar yok ve daha çok HTML5 düzeyinde olacak. Google deneysel ürünlerinden birisi olan ve çok düşük donanımlarda bile HTML5 oyun oynatabilen GameSnacks platformu projenin temelinde yer alıyor. Android Auto kurulum dosyasında yapılan araştırmalar bunu ortaya çıkarmış.

Daha önce de Google Assistant üzerinden sesli bir şekilde oyunlar oynanabiliyordu ancak GameSnacks işe görsellik katmış oluyor. Hali hazırda 8 tane oyunun test edildiği ifade ediliyor. Aracınızı park ettiğinizi algıladığında devreye girebilecek olan HTML5 oyun seçeneği henüz geliştirme aşamasında ve ne zaman kesin olarak yayınlanacak bilinmiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim