Anlık Bildirim

Adam Sandler'lı bilim-kurgu filmi Spaceman'den fragman yayınlandı

Ünlü oyuncu Adam Sandler'ın başrolünü üstlendiği Spaceman filminden ilk uzun fragman yayınlandı. Bilim-kurgu türündeki film çok yakında Netflix'te izleyici ile buluşacak.
Adam Sandler'lı Spaceman filminden yeni fragman Tam Boyutta Gör
Ünlü oyuncu Adam Sandler daha çok komedi filmleriyle tanınan bir isim olsa da zaman zaman farklı türlerde de dikkat çekici işler ortaya koyuyor. Uncut Gems ve Reign Over Me gibi filmlerdeki etkileyici performanslarıyla komedi dışında da son derece yetenekli olduğunu ispatlayan oyuncu, bu kez de bilim-kurgu türünde bir filmle izleyicilerin karşısıına çıkmaya hazırlanıyor. Adam Sandler'ın başrolünü üstlendiği bilim-kurgu filmi Spaceman (Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu), önümüzdeki ay Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Merakla beklenen Spaceman filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, bugün filmden ilk uzun fragmanı yayınladı.

Spaceman, 1 Mart'ta Netflix'te İzleyici ile Buluşacak

Jaroslav Kalfar'ın "Spaceman of Bohemia" adlı romanından uyarlanan film, Güneş Sistemi'nin sınırına tek başına bir göreve gönderilen Jakub (Adam Sandler)'u takip ediyor. Görevin altıncı ayına girilirken, Dünya'da bıraktığı eşinin geri döndüğünde gitmiş olabileceğini düşünmeye başlayan Jakub'un yardımına gemisinin derinliklerinde keşfettiği gizemli bir varlık koşuyor. Jakub, Paul Dano'nun seslendirdiği Hanuš adlı bu varlığın yardımıyla çok geç olmadan sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Adam Sandler ve Paul Dano'nun yanı sıra Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Lena Olin ve Isabella Rossellini'nin de rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Chernobyl dizisiyle çıkış yapan Johan Renck oturuyor.

23 Şubat'ta sınırlı sayıda sinemada gösterime girdikten sonra 1 Mart'ta Netflix'e gelecek olan filmden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19248 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu, Spaceman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim