Anlık Bildirim

Yerli otomobil CEO'sunun açıklanacağı tarih ertelendi

Geçtiğimiz hafta yapılan konuşmada yerli otomobil CEO'sunun 11 Mayıs Cuma günü duyurulacağı söylenmişti. Ancak, ilave bir süreye ihtiyaç duyulduğu gerekçesiyle açıklamanın ertelendiği belirtildi.

 

Yerli otomobil CEO'sunun açıklanacağı tarih ertelendi Tam Boyutta Gör

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, geçtiğimiz hafta düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yerli otomobilin CEO’sunun açıklanacağı tarih olarak 11 Mayıs Cuma gününü işaret etmişti. Özlü, bugün katıldığı bir başka toplantıda CEO açıklamasının ertelendiğini duyurdu.

Bakan Özlü’nün geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamadan sonra CEO’nun yarın düzenlenecek imza töreni ile birlikte açıklanması bekleniyordu. Bugün yapılan konuşmada ilave bir süreye ihtiyaç duyulması sebebiyle açıklama tarihinin bir başka güne ertelendiği belirtildi. Bu kez kesin bir tarih vermeyen Özlü, mayıs ayı içerisinde yapılacak demekle yetindi. Yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz. Ne kadar... Mayıs ayı içerisinde yine yapacağız. Avukatlarımızın bir süreye ihtiyaçları var. Gelecek hafta salı gününe kadar ihtiyaçları olduğunu söylediler. Dolayısıyla yarınki yerli marka otomobil şirket sözleşmesi imza töreni ve CEO açıklanmasını erteliyoruz. Mayıs ayı içerisinde inşallah. Çok uzun değil ama 'salıya kadar ihtiyacımız var' dediler o yüzden bu süreyi dikkate almak zorundayız."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4926 kez okundu.
62 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yerli otomobil, yerli otomobil ceo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim