Anlık Bildirim

Yerli geliştiriciden karting oyunu denemesi

Umuro Games kılıç sallama aksiyon tarzındaki oyunlarından sonra şimdi de karting yarış oyunu ile karşımızda. Kart Racing Online adındaki oyun eğlence amaçlıyor.

Daha önce Ertuğrul Gazi oyunu ve Attila Reborn projesi ile adını duyduğumuz Umuro Games bu kez bir karting yarış oyunu denemesiyle karşımızda. Kart Racing Online adındaki oyun eğlendirmeyi amaçlıyor.

Kart Racing Online neler sunuyor?

3 farklı pist barındıran oyunda tek oyunculu olarak oynayabileceğiniz gibi 4 kişiye kadar odalar oluşturarak birbirinizle yarışabiliyorsunuz. Ya da rastgele eşleşme ile tanımadığınız oyuncularla da kapışabiliyorsunuz. Rakip araçları yavaşlatmak için füzeler atabiliyorsunuz.

Ekran üzeri kontrollere sahip olan oyun Nasreddin Hoca, Eşek ve Pazarcı Bilo gibi karakterlere sahip. Henüz erken aşamada olduğu için çevrim içi oda oluşturma veya rastgele oyuncu bulma gibi bileşenler uzun süre bekletiyor.

Görsellerin sıfırdan tasarlandığı oyunun grafik atmosferi amatör bir çalışma için oldukça başarılı sayılır. İlerleyen dönemde oyuna yeni pistler ve araçlar eklenecek.

Kart Racing Online: App Store II Google Play



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim