Anlık Bildirim

Yenilenen Foursquare, kişiselleştirilmiş bir deneyim vaat ediyor

Yenilenen Foursquare, kişiselleştirilmiş bir deneyim vaat ediyor
Konum bazlı sosyal paylaşım servisi Foursquare, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için yenilik çalışmaları içine girmiş durumda.

Bu çalışmalar kapsamında yenilenen, yepyeni bir Foursquare uygulaması da bizleri bekliyor. Yeni uygulamanın getirdiği yenilikler arasında, elden geçirilmiş bir arayüz ve kişisel deneyimlerin ön planda olduğu öneriler bizleri bekliyor. 
Söz konusu öneriler, kullanıcının tercihleri ve zevkleri doğrultusunda şekilleniyor. Bu sayede her bir kullanıcı için ayrı öneriler oluşturuluyor. Kişisel deneyimlerin ön plana çıkarılması yenilenen Foursquare'i bir konum bildirme uygulaması olmaktan çok, kullanıcıları etkin bir şekilde yönlendirebilen bir uygulama haline getirecek gibi görünüyor. 
5 yıldır kullanıcılarına hizmet veren ve bu süreçte 6 milyar check-in, 55 milyon tavsiye ve 65 milyon mekan aktivitesini bünyesinde barındıran Foursquare'ın kısa bir süre içerisinde yenilenecek olan mobil uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Güncelleme: Foursquare, mobil uygulamalarını yenilemeye başlamıştır. Yenilenen mobil uygulamalara "buradan ulaşabilirsiniz" kısmına tıklayarak erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1015 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, foursquare ve
2 etiket daha uygulama haber iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim