Anlık Bildirim

Xperia 1 İskandinavya’da ön siparişe açıldı: Sony WH-1000XM3 ile birlikte 1000 Euro

Sony’nin yeni sinematik ekranlı amiral gemisi modeli Haziran’ın ilk günlerinde farklı ülkelerde satışa sunulacak. İskandinavya’da cihaz, en iyi gürültü engelleyici kulaklıkla gelecek.
Sony Xperia 1, firmanın uzun ekranlı amiral gemisi olarak kullanıcıların eline henüz geçmemiş olsa da teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeyi başarmıştı. Yeni gelen habere göre ise Xperia 1, Sony WH-1000XM3 kulaklıkla birlikte paket olarak ön siparişe açıldı. Finlandiya operatörlerinden Elisa tarafından sunulan bu paket, 1000 Euro fiyata sahip.
Kulaküstü kategorisinde gürültü engelleme lideri olarak sınıflandırılan WH-1000XM3, tek başına 300 Euro fiyatıyla sadece bu alana yatırım yapabilen bir kesim tarafından kullanılabiliyor.
Aynı paket Danimarka’da Bilka, Norveç’te ise Elkjop mağazalarında benzer fiyattan ön siparişe açılmış durumda. Teslimat tarihi olarak 3 Haziran belirtilen paket, cihazın Birleşik Krallık’ta satışa sunulmasının birkaç gün sonrasını gösteriyor.
Kulaklıklarla gelen paket tahmin edeceğiniz üzere sadece ön siparişte geçerli bir kampanya. Bu operatörler ve mağazalar, tıpkı bizdeki gibi faturaya ek ödeme seçeneği sunduklarından böyle bir satın alım da yapılabilir. Pakette cihazın mor dışında tüm renk seçenekleri bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6075 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony xperia 1, sony wh-1000xm3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim