Anlık Bildirim

Xiaomi gayrimenkul ve otomotiv sektörlerine girmeyi düşünmediğini açıkladı

Xiaomi'nin IoT platformunun yöneticisi Fan Dian, Xiaomi'nin otomotiv ve gayrimenkul gibi geleneksel pazarlara açılmayı düşünmediğini açıkladı. Detaylar haberimizde.
Xiaomi gayrimenkul ve otomotiv sektörlerine girmeyi düşünmediğini açıkladı
 
Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi ve onun eko-zincir işletmeleri günümüzde tüketici elektroniğine dair hayal edebileceğimiz hemen her alanda faaliyet veriyor. Üstelik bu anlamda her geçen gün portföylerini genişletiyorlar ve faaliyet verdikleri sektörlere durmadan yenilerini ekliyorlar.
 
Hal böyle olunca Xiaomi'nin gayrimenkul ve otomotiv pazarlarına da elini atacağı söylentileri sektörde hızla yayılmaya başlamıştı. Ancak görünüşe bakılırsa Xiaomi'nin şu an izlediği yol haritasını değiştirerek, yeni denizlere yelken açmak gibi bir niyeti yok. 
Xiaomi'nin IoT platformunun yöneticisi olan Fan Dian, Xiaomi'nin gelecekte gayrimenkul ve otomotiv alanlarına girmek gibi bir plana sahip olmadığını açıkladı.

Fan Dian, Lei Jun'un internet, yapay zeka ve IoT(nesnelerin interneti) gibi yenilikçi teknolojileri gözüne kestirdiğini, bu bakımdan emlak ve otomobil gibi geleneksel pazarlara açılma gibi bir planları olmadığını dile getirdi.
Xiaomi kurucusu ve CEO'su Lei Jun, 5. Dünya İnternet Konferansı'nda “AI + IoT"nin Xiaomi’nin geleceğini şekillendirecek temel teknolojilerden olduğunu dile getirmişti. Günümüzde yapay zeka ve IoT ikilisi TV'lerden, ampullere;ampullerden akıllı hoparlörlere gündelik hayatımızı kolaylaştıracak pek çok araçta kullanılmakta. Xiaomi'nin bundan sonraki amacı yapay zekayı, IoT yardımıyla hayatlarımıza çok daha fazla entegre edebilmek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim