Anlık Bildirim

VLC'nin Apple Tv sürümü geldi

Medya oynatıcı denildiği zaman akıllara gelen ilk uygulamalardan VLC, sonunda yeni nesil Apple TV için de kullanıcıların beğenisine sunuldu. Uygulamanın detayları haberimizde.
Apple'ın video incelemesine burada yer verdiğimiz dördüncü nesil medya kutusu Apple TV, çok önemli bir uygulamaya daha kavuştu. En son Chrome OS işletim sistemine giriş yapan VideoLAN'ın popüler video uygulaması VLC, yeni nesil Apple TV için de kullanılma sunuldu.
Apple TV'ye dördüncü jenerasyonda eklenen uygulama marketinden bulunup indirilebilen VLC, diğer platformlarda olduğu gibi kişilerin her türlü formatta müzik ve video oynatmasına imkan tanıyor. Sistemin izin verdiği kadarıyla oldukça sade bir arayüzle karşımıza çıkan uygulama, şimdilik Dropbox ya da OneDrive gibi bulut depolama servislerinden görüntü aktarımı gerçekleştiremiyor ancak kurulan yerel ağlara bağlanabiliyor ve Remote Playback özelliğiyle atanan IP adresi ile oynatma sağlayabiliyor.
Her türlü altyazı desteğini de beraberinde getiren Apple TV için VLC, ücretsiz / açık kaynaklı yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor ve üzerinde çalışmalar devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim