Anlık Bildirim

Unity3D grafik motoru Windows 8 ve Windows Phone 8'e geliyor


Oyun geliştiricisi firmaların mobil platformlara yaptıkları yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Amsterdam'da devam eden Unite konferansında Unity3D grafik motorunun Windows 8 ve Windows Phone 8'e destek vereceği açıklandı.

Haberi Krashlander geliştiricisi Jeff Weber Twitter hesabından haberi verirken, Unity Technologies patronu David Helgason da konferansta, oyun geliştiricilerinin yüzde 53'ünün desteklediği oyun motorunu Windows 8 ve Windows Phone 8 için sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Windows uygulama pazarlama direktörü John Richards ise Unity grubunun üst seviye yapımları Windows 8 ve Windows Phone 8 için geliştirme çabalarından memnuniyet duyduklarını vurguladı.

Unity3D, PC, Xbox ve mobil cihazlar için geliştirilen yüksek görüntü ve grafik kalitesine sahip oyunların Windows Phone 8 platformuna çok kolay bir biçimde port edilebilmesini sağlarken, geliştiricilere de önemli avantajlar sunuyor. 

Microsoft ve Unity, Windows 8 ve Windows Phone 8 için uygulama seçeneklerini en kısa sürede geliştiricilere sunabilmek için birlikte sıkı bir çalışma sürecine girdiler. Bu sayede kısa süre içerisinde Windows 8 ve Windows Phone 8 kullanıcıları, popüler Unity yapımlarını tecrübe etmeye imkan bulabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2544 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
unity, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim