Anlık Bildirim

 

Tesla’nın otomatik pilot özelliği güncellendi. Tesla sahiplerine eşsiz bir sürüş deneyimi sunan sistem, gelen güncellemeyle birlikte birkaç yeni özelliğe kavuştu ve var olan özellikleri geliştirildi.

Tesla tarafından paylaşılan bilgilere göre gelen güncellemeyle birlikte otomatik pilot özelliği artık trafiğe duyarlı seyir kontrolü, paralel ve dikey park etme, çağırma, otomatik acil durum frenlemesi, çarpışma uyarısı (ön ve yanlar için), otomatik pilot ve otomatik şerit değiştirme özelliklerinin tümüne sahip. Bu özelliklerden bazıları sisteme yeni eklendi ve bazıları da geliştirildi.

Kullanıma sunulduğu ilk zamanlarda birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran otomatik pilot özelliği, Tesla modellerini gerçek anlamda sürücüsüz otomobillere dönüştürene kadar geliştirilmeye devam edecek. Tesla, otomatik pilot sisteminin yakın bir tarihte bu düzeye ulaşmasını planladığı için Model X’e ve Model S’e sürücüsüz otomobilde bulunması gereken tüm donanımları eklemişti

Tesla, güncellemenin kablosuz bağlantı üzerinden otomatik pilot sistemine yüklenebileceğini duyurdu. Yeni üretilen modeller ise bu güncelleme yüklenmiş olarak satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3696 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve sürücüsüz otomobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim