Anlık Bildirim

Tesla her 2 ila 4 ayda bir Tam Otonom Sürüş (FSD) fiyatına zam yapacak

Elon Musk, Tesla otomobillerde yer alan Autopilot sisteminin Tam Otonom Sürüş (FSD) opsiyonu için önemli bir açıklama yaptı. Deneyimli yönetici FSD fiyatının her 2 ila 4 ayda bir artacağını söyledi.
Tesla CEO'su Elon Musk, araçlarında yer alan Autopilot sisteminin Tam Otonom Sürüş (FSD) seçeneği için nasıl bir fiyat politikası izleyeceklerini bir kez daha yineledi.
Şu anda müşteriler yeni bir Tesla otomobil satın aldıklarında FSD opsiyonuna 6.000 dolar ödeyerek sahip olabiliyorlar. Araç sahiplerinin yükseltme yapabilmeleri için ise 8.000 dolar ödemeleri gerekiyor.

İlerlemeye bağlı olarak fiyat artacak

Bir sonraki fiyat artışı 16 Ağustos’ta gerçekleşecek ve muhtemelen Autopilot yazılımının yeni sürümü ile aynı zamana denk getirilecek. 10 numaralı yeni sürümün Autopilot ve FSD özelliklerinde iyileştirmeler içermesi bekleniyor.
Musk, Twitter'da yaptığı açıklamada şirketin ilerlemesine bağlı olarak Tam Otonom Sürüş (FSD) fiyatında her 2 ila 4 ayda bir artış olacağını belirtti. Deneyimli yöneticinin bu açıklamaları sayesinde, spekülasyonlara da son nokta koyulmuş oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim