Anlık Bildirim

Star Trek Beyond'a ilk tepkiler gelmeye başladı

Merakla beklenen Star Trek Beyond'un ilk gösterimi geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta düzenlendi. Yönetmenliğini Justin Lin'in üstlendiği filme ilk tepkiler oldukça umut verici.
 Sinema ve televizyon dünyasının en sevilen bilim-kurgu serileri arasında yer alan Star Trek serisi, beyaz perdedeki yolculuğuna devam ediyor. 2009 yılında vizyona giren Star Trek ile başlayan yeni serinin üçüncü filmi olan Star Trek Beyond, 26 Ağustos'ta sinemaseverler ile buluşacak.
Beyond, tüm dünyada milyonlarca Star Trek hayranı tarafından merakla bekleniyor olsa da, filmin tanıtımı için yayınlanan fragmanların pek de beğenilmemesi filme olan ilginin azalmasına neden olmuştu. Filmin geçtiğimiz günlerde düzenlenen ilk gösterimine gelen tepkiler ise çok daha olumlu oldu.
 Filmin vizyona girmesine bir aydan uzun bir süre kala Los Angeles'ta düzenlenen bu erken gösterime, sinema eleştirmenleri ve basın mensupları katıldı. Filmi erkenden izleme şansı yakalayan bu eleştirmenler filmin hikayesi hakkında detay paylaşamasa da, film hakkında genel görüşlerini paylaştılar. Bu görüşlerin büyük bölümü filmin beklenenden çok daha iyi olduğu yönünde. Ayrıca gelen ilk tepkilere bakıldığında Beyond'un, serinin ikinci filmi olan Star Trek Into Darkness'tan çok daha fazla beğenildiğini söylemek mümkün.
Beyond'un senaryosunu öven ve filmin oldukça keyifli olduğunu belirten eleştirmenlerin film hakkındaki en büyük övgüsü ise, Beyond'un orijinal Star Trek serisine aitmiş gibi hissetiriyor olduğunu söylemeleriydi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6935 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Trek, Star Trek Beyond ve
3 etiket daha sinema bilim-kurgu Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim