Anlık Bildirim

Sony'nin yeni üç kameralı telefonunun görüntüsü sızdı

Japon devi Sony'nin önümüzdeki günlerde tanıtmaya hazırlandığı yeni üç kameralı telefon sızdırıldı. Mor renkteki bu gizemli telefon modeli ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği ivmeyi yakalayamayan ve günümüzün tasarım trendlerinin gerisinde kalan Sony, yeni telefon modellerini de tanıtmaktan geri kalmıyor. Son olarak şirketin yeni üç kameralı modeli olan gizemli bir akıllı telefon sızdırıldı.

9 Temmuz'da tanıtılabilir

Üçlü kamera dizilimi, cam arka panel ve mor renk, Sony'nin yeni akıllı telefonuna dair gördüğümüz detaylar. Şu anda şirketin tek üç kameralı modeli Xperia 1 ve o modelde kameralar sol üst köşede değil, arka panelin ortasında konumlandırılmıştı. Şirket bu dizilimi yeni cihazla birlikte sol üste taşımış durumda.
Cihazın teknik detaylarıyla ilgili henüz resmi bir bilgi yok ancak haberin kaynağına göre bu gizemli akıllı telefon Sony Xperia 1v veya 1s olarak adlandırılacak ve 9 Temmuz tarihinde Tokyo'da tanıtılacak. Söylentiler ise cihazın LCD ekrana, Snapdragon 855 işlemciye ve Xperia 1'den daha düşük fiyat etiketine sahip olacağı yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8629 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim