Anlık Bildirim

Sony’den Extra Bass serisi yeni kulaklık modeli

Üst seviye kulaklık modeli arayanlar için Sony yeni bir Extra Bass modeli duyurdu. Sony WH-XB700 kulaklık modeli dijital asistanlara bağlanabilmesi ile dikkat çekiyor.

Kulaklık pazarında da önemli bir marka olan Sony ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Firma üst seviyeye hitap eden Extra Bass serisine ait yeni bir kablosuz kulaklık modelini satışa sunuyor.

Sony WH-XB700 özellikleri ve fiyatı

Sony WH-XB700 modeli 30mm neodim sürücüler barındırıyor ve 37 ohm impedans değerine sahip. Konfor odaklı hazırlanan kulaklık modelinin kontrolleri kapakların üzerindeki tuşlar üzerinden sağlanıyor.

Bluetooth 4.2 ile bağlantı kuran kulaklık ayrıca NFC ile kolayca eşleşebiliyor. Google Asistan ve Amazon Alexa dijital asistanları sayesinde akıllı telefonunuza sesli komutlar verebiliyorsunuz, cevapları dinleyebiliyorsunuz.

4 saatte şarj olan batarya 300 saat bekleme ve 30 saat müzik dinleme imkânı sunuyor. Ayrıca hızlı şarj sayesinde 10 dakika şarj ederek saatlerce kullanabiliyorsunuz. Kulaklık USB Tip-C üzerinden şarj edilirken 3.5mm giriş için bir ara kablo da sunuluyor. Sony WH-XB700 kulaklık modeli bölgeye göre 175$-200$ arasında satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim