Anlık Bildirim

Sony, 6 arka kameraya sahip bir akıllı telefon piyasaya sürecek

Cep telefonu pazarında bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan ve bu nedenle birçok pazardan çekilen Sony, yakında 6 arka kameraya sahip bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
HMD Global'in amiral gemisi Nokia 9 PureView, şu an akıllı telefon piyasasında en fazla arka kameraya (5 adet) sahip akıllı telefon olma özelliğini koruyor. Ama gelen haberlere bakılırsa, Sony yakında bu rekoru kırabilir.

Sony pes etmeye niyetli değil

Akıllı telefon pazarında yıllardır beklediği ivmeyi yakalayamayan ve ürettiği cihazlarla yeni tasarım trendlerini sunmayan Sony, başarısızlığının cezasını birçok pazardan çekilerek çekmişti. Ancak raporlara göre şirket şimdilerde 6 arka kamera sensörüyle birlikte gelecek olan yeni bir Xperia akıllı telefon geliştiriyor. Görselde bu telefonun arka tasarımının nasıl olacağına dair örnek bir kamera yerleşimi görüyorsunuz.
Sony'nin arka kamera kurulumuyla ilgili kesin detaylar şu anda bir sır olsa da, şirketin bu akıllı telefonda bir telefoto kameraya yer vermesi bekleniyor. Raporda ayrıca cihazın iki ön kamerası olacağı da belirtilirken, gelişmiş bir yüz tanıma teknolojisi sunacağına da dikkat çekilmiş. Cihazın diğer detaylarıyla ilgili bilgileri ise önümüzdeki haftalarda öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6240 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim