Anlık Bildirim

Samsung'un yeni ISOCELL Plus teknolojisi ile düşük ışıkta kaliteli fotoğraflar çekilebilecek

Teknoloji devi Samsung, mobil fotoğraflara gelişmiş renk doğruluğu ve netlik getiren ISOCELL Plus teknolojisini tanıttı. Önemli gelişmenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Gelişmiş yarı iletken teknolojisinde dünya lideri olan Samsung Electronics, bugün CMOS görüntü sensörlerinin daha fazla ışık yakalamasına, ışık hassasiyetini ve renk kalitesini önemli ölçüde artırmasına olanak sağlayan yeni ISOCELL Plus teknolojisini tanıttı.

ISOCELL Plus ile düşük ışıkta bile kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor

İlk olarak 2013 yılında piyasaya sunulan ISOCELL teknolojisi, düşük ışıkta doğru renk bilgisi sağlayarak, fotoğrafların daha kaliteli çıkmasını sağlıyordu. ISOCELL Plus teknolojisi ise bu teknolojiyi optimize edilmiş bir piksel mimarisiyle güçlendirerek ileri bir seviyeye taşıyor.
Artık akıllı telefon kullanıcılarının gece çekimlerinde veya düşük ışıklı ortamlarda daha kaliteli fotoğraflar çekebileceğini belirten Samsung yetkilileri, ISOCELL Plus'ın %15'e varan bir artışla birlikte daha yüksek bir renk kalitesi sunduğunu belirtiyorlar. Şirket yeni teknolojisini 27-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi Şangay'da sergileyecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim