Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun tasarımı nasıl olacak?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un uzun bir süredir dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalıştığı biliniyor. Peki cihazın tasarımı nasıl olacak? Detaylar haberimizde.
Akıllı telefon üreticisi Samsung'un uzun bir süredir dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek. Gelen haberler ise bu katlanabilir akıllı telefonun 8-12 Ocak 2019 tarihlerinde yapılacak olan CES 2019'da tanıtılacağı yönünde. Hollandalı NieuweMobiel sitesi, yaptığı konsept tasarımlarla Samsung'un bu katlanabilir akıllı telefonunun nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda bilgiler veriyor.

CES 2019'da tanıtılması bekleniyor 

NieuweMobiel'in Jonas Dähnert ile birlikte hazırladığı bu rapor, dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunun nasıl görüneceği hakkında detaylar sunuyor. Önce, Galaxy X olarak çıkacağına kesin gözüyle bakılan cihazın, Galaxy F olarak da isimlendirilebileceği de sızan bilgiler arasında.
Konsept tasarımlar Galaxy X'in (veya F'nin) katlanmış, açık ve yarı katlanmış olmak üzere üç farklı şeklini gösteriyor. Görsellerde en çok dikkat çeken detay ise, cihazın katlanabilir duruma getirince, tam olarak düz bir şekilde katlanmıyor oluşu. Ayrıca katlanabilir akıllı telefonun menteşesinin, Microsoft Surface'i anımsattığını da söyleyebiliriz. Ayrıca arka kısımda çift kamera ve hemen altlarında ise parmak izi okuyucunun yer aldığını görüyoruz.
Bu görüntülerin resmi olmadığını ancak Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu için aldığı tüm patentler göz önünde bulundurularak oluşturulduğunu da belirtmekte fayda var. Cihazın çizimleri için ise yine Samsung'un patentli olan taslak çizimlerinden faydalanılmış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim