Anlık Bildirim

Samsung yaklaşan IFA 2018'de 8K QLED TV'sini sergileyecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un hazırladığı bir reklam panosu, şirketin Ağustos sonunda düzenlenecek IFA 2018'de 8K QLED TV'sini sahneye çıkaracağını ortaya koydu.
Samsung'un 8K TV'ler üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Birçok kişi henüz 4K'ya geçiş yapmamış olsa da şirket bu ayın sonunda Berlin'deki IFA 2018 fuarında ilk 8K TV'sini sahneye çıkaracak gibi görünüyor. Samsung, etkinlikte 8K TV'sini sergileyeceğini gösteren büyük bir reklam panosu hazırladı.
Söz konusu reklam panosu Güney Koreli şirketin IFA 2018 kapsamında ilk 8K QLED TV'sini tanıtacağını açıkça ortaya koyuyor. Ayrıca üzerinde “IFA'da şaşırmaya hazırlanın” şeklinde bir yazı da var.

Birkaç farklı model gelecek

Samsung, Q9S 8K TV'sini bu yıl Ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergilemişti. Ayrıca birkaç ay önceki QLED & Advanced Displays konferansındaki bir sunum sırasında, bu yıl birkaç 8K TV çıkaracağından bahsetti.
Şirket o dönem kaç modelin piyasaya sürüleceğini, ne kadara satılacağını ve ne zaman satışa sunulacağını açıklamamıştı. Bu soruların bazılarına veya tümüne IFA 2018'de yanıt bulabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim