Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A90 kızaklı kamera ile gelmeyebilir

Samsung’un Galaxy A90 üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı Galaxy A90’un kızaklı kamera yerine damla çentik ile gelebileceği yönünde.
Samsung Galaxy A90 kızaklı kamera ile gelmeyebilir Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy A90 için meraklı bekleyiş devam ediyor. A serisinin en güçlü ve güncel modeli olarak yerini alacak telefon için birçok dedikodu ortaya çıkıyor. Elimizdeki bilgiler, biri SM-A905 diğeri SM-A908 olmak üzere iki farklı A90 modelinin yolda olduğu yönünde. Başarılı sızıntılarıyla bilinen OnLeaks’in açıkladığına göre bu modellerden biri Full HD+ ekran ve firmanın Infinity-U adını verdiği damla çentik ile gelecek.

A80 kamerasıyla fark yaratmıştı

Hatırlarsanız A serisinin bir başka üyesi Galaxy A80, hem kızaklı hem de dönebilen kamerasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Samsung, Galaxy A90’da bu tasarım anlayışına devam etmemeyi tercih edebilir. En azından modellerin biri için durum bu yönde. SM-A905’in 48 MP + 12 MP + 5 MP üçlü kamerayla gelmesi bekleniyor. SM-A908 ise 48 MP + 8 MP + 5 MP şeklinde pakete sahip.

Tahminler SM-A908’in uygun fiyatlı A90 modeli olacağı yönünde. Yani su damlası çentik ve Full HD ekran ona özel olabilir. SM-A905 daha yüksek çözünürlüklü ekran ve farklı tasarımla gelebilir. Şimdilik net bir şey söylemek mümkün değil.

Samsung’un Galaxy A serisi orta segment olarak tanımlanıyor. Ancak yeni Galaxy A90 modellerinin ikisinin de Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alması bekleniyor. Bu da amiral gemisi seviyesinde rekabete katılmalarına sebep olacak. Son olarak geçtiğimiz günlerde Galaxy R ismiyle çıkacağı yönündeki haberlerin, model kodu dolayısıyla ortaya çıkan bir yanlış anlaşılma olduğu da öğrenildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim