Anlık Bildirim

Rocket League, PlayStation 4 üzerinde de çapraz platform desteği kazandı

Sony, Rocket League oyununun PlayStation Cross-Play Beta programına katıldığını duyurdu. Böylece Rocket League tüm konsollarda çapraz platform desteği kazanmış oldu.
Rocket League, PlayStation 4 çapraz platform Tam Boyutta Gör
Rocket League oyunu Xbox, Nintento Switch ve bilgisayar oyuncuları arasında çapraz platform desteğine uzun zamandır sahip. Bu sayede oyuncular platform fark etmeksizin birlikte oyuna girebiliyorlar. Sadece PlayStation 4 çapraz platform desteği vermiyordu. Bugün itibariyle Sony, Rocket League’in Cross-Play Beta programına dahil edildiğini duyurdu.

Her cihazda çapraz platform desteği

Rocket League, PlayStation 4’ün de çapraz platform desteği kazanmasıyla tüm platformlarda birlikte oynanabilir hale geldi. Oyunun ana menüsüne girip seçenekler içerisindeki oynayış sekmesinden çapraz platform seçeneğini işaretlemeniz durumunda, başka platformlardan oyuncularla birlikte oynayabileceksiniz. Bu ayar varsayılan olarak seçili gelecek ama her ihtimale karşı kontrol etmenizde fayda var.

PlayStation 4'de başka platformlardan oyuncular ile aynı oyuna girebilmenize rağmen arkadaşlarınızla grup oluşturmanız mümkün değil. Rocket League’nin geliştiricisi Psyonix bu desteği oyuna gelecek ilk güncellemeyle birlikte vereceklerini açıklamış. Şu an için arkadaşlarınızla sadece özel oyunlar oluşturarak birlikte oynayabiliyorsunuz. Sony, kullanıcılarının diğer konsol oyuncuları ile birlikte oynamasına sıcak bakmıyordu. Görünen o ki bu durum tersine dönmüş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim