Anlık Bildirim

Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün 300 bin adet sattı

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün bir rekora imza atarak 300 binden fazla sattı.
Geçtiğimiz hafta Xiaomi 64 MP'lik kamerası ile dikkat çeken yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 8 Pro'yu tanıtmıştı. Cihaz satışa çıktığı ilk gün bir rekor kırarak 300 binden fazla sattı.

Redmi Note 7'nin rekorunu kırdı

Karşılaştıracak olursak eğer şirketin daha önceki Redmi Note 7 modeli ilk satış gününde 100 bin adet satmıştı. Redmi Note 8 Pro ise bu rekoru birkaç seviye ileri taşımış durumda. Cihaz, sekiz çekirdekli Helio G90T yonga seti, 18W hızlı şarj ve 4.500 mAh pil kapasitesi ile kullanıcıların ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren bir akıllı telefon diyebiliriz. Redmi Note 8 Pro'nun 200 dolardan satışa sunulduğunu da belirtelim.
Xiaomi ayrıca 48 MP kamera, Snapdragon 665 yonga seti ve 18W hızlı şarj ile Redmi Note 8 modelini de satışa sundu. Bu cihazın fiyatı da 140 dolar olarak belirlenmiş durumda. Her iki telefon da şu anda yalnızca Çin'de satılıyor. Cihazların diğer ülkelere dağıtılmasının ise 8 hafta sonra başlayacağı açıklanmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim