Anlık Bildirim

Pixel 3 akıllı telefonlarda bu kez de ekran sorunu çıkmaya başladı

Google'ın geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü Pixel 3 akıllı telefon modellerindeki sorunlar bitmek bilmiyor. Bu kez de ekran parlaması sorunları baş göstermeye başladı...
Google'ın Pixel 3'ü tanıtmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen, cihazla ilgili şikayetler durmak bilmiyor. Topluluk forumlarındaki bazı kullanıcılar cihazın ekranının titreyip parlamasından şikayetçi olduklarını belirtiyorlar.

Sorun yazılımsal görünüyor

Reddit'te paylaşılan birkaç gönderide kullanıcılar Pixel 3'ün ekranının belli bir bölümünün beyaz ışıkla birlikte titremeler yaptığına dair videolar paylaştılar. Cihaz belli bir pozisyona getirince ekran aşırı derecede parlak bir hale bürünüyor.


Kullanıcılar Kasım 2018 güvenlik güncellemesi sonrasında bu sorunun yaşandığını belirtirken, problemin yazılımsal olma ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. Sensörler de de sorun olabileceğini belirten Pixel 3 sahipleri konu ile ilgili olarak Google'dan bir açıklama bekliyorlar. Şirket ise bu can sıkıcı konu hakkında henüz bir açıklama yapmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim