Anlık Bildirim

Note 10 okuma ve yazma hızlarında UFS 3.0 kullanan diğer telefonları geride bıraktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz gün tanıttığı yeni akıllı telefonu Note, UFS 3.0 depolama teknolojisi kullanan diğer telefonları okuma ve yazma hızında geçti.
Akıllı telefon üreticisi Samsung sadece birkaç gün önce yeni amiral gemisi Note 10 modelini tanıtmıştı. UFS 3.0 depolama teknolojisi ile gelen cihaz, aynı teknolojiye sahip rakipleriyle karışlaştırıldığında okuma ve yazma hızlarında ilk sırada yer aldı.

Testlerde üstün performans sergiledi

UFS teknolojisi (Universal Flash Storage) genellikle taşınabilir aygıtlarda depolama için kullanılıyor ve UFS 3.0 en son depolama standartıdır. UFS 2.1'den iki kat daha hızlı olanUFS 3.0 23.2Gbps hıza kadar veri aktarımı yapabiliyor. OnePlus'ın OnePlus 7 serisi UFS 3.0 depolama alanı  kullanan ilk akıllı telefon modeliydi. Samsung tarafından üretilen bu teknoloji şirketin Galaxy Fold katlanabilir cihazında da kullanıldı ancak telefondaki problemler bu konunun konuşulmasının önüne geçti diyebiliriz.

Şirketin UFS 3.0'ı Galaxy S10 modelini atlayarak Note 10 cihazlara entegre ettiği ve hem okuma hem de yazma hızlarında OnePlus 7 ve Galaxy Fold'u geride bıraktığı belirtiliyor. Veri aktarımı konusunda çok iyi performans gösteren Note 10'un rastgele veri yazma ve SQLite testlerinde de üstün sonuçlar verdiği ifade ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6324 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, note 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim