Anlık Bildirim

Mac için Microsoft Office uygulamalarına karanlık mod özelliği geldi

macOS Mojave ile birlikte gelen karanlık mod özelliğine Microsoft da ayak uyduruyor. Artık Office 365’i koyu tema ile kullanabileceksiniz. PowerPoint, Outlook vb. araçlar için yeni özellikler de var.
Mac, Microsoft Office uygulamalarına karanlık mod Tam Boyutta Gör
Microsoft ürün yöneticisi tarafından geçtiğimiz aylarda müjdesi verilen karanlık mod özelliği sonunda kullanıma açıldı. Yeni güncelleme sayesinde Microsoft Office uygulamalarını macOS üzerinde siyah temalı bir şekilde kullanabileceksiniz.

macOS Mojave için özel yenilikler

Apple’ın işletim sistemi macOS, Mojave güncellemesi ile dahili karanlık mod özelliği kazanmıştı. Bu özelliğe ayak uydurmak isteyen Microsoft da Office uygulamalarına karanlık mod özelliğini eklemiş oldu. Sürekli yazı yazan kullanıcıların gözlerini dinlendirebilmesi için yararlı olacağı düşünülüyor. Karanlık mod Word, Excel, PowerPoint ve Outlook uygulamalarında kullanılabilir durumda. Ayrıca PowerPoint uygulamasına Mojave’nin yeni özelliği sayesinde iPhone veya iPad’iniz üzerinden fotoğraf gönderebilmeniz artık mümkün. Outlook uygulamasına da küçük çaplı güncellemeler geldi. Bunlar, takviminizi paylaşabilme, farklı saat dilimlerindeki randevuları görüntüleme ve etkinliklere kimlerin katıldığını görme gibi özellikler.

Yakın zamanda iOS için sunulan Microsoft Office uygulamalarına da birkaç küçük güncelleme gelecek. Örneğin uygulamalar yeni iPad Pro ekranlarını desteklemeye başlayacak. Kısacası Microsoft popüler ofis uygulamalarını her platformda geliştirmeye devam ediyor.

Microsoft, gece modunu hazırlarken sadece koyu renkler eklemekle kalmayıp, buton görsellerini de gece moduna uyumlu hale getirmiş. Örneğin "Resimler" butonundaki Güneş, gece modunda yerini Ay'a bırakıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim