Anlık Bildirim

LG G6, G5'den %20 daha ucuz olabilir

LG G5 ile bir türlü istediği ivmeyi yakalayamayan Güney Koreli teknoloji devi, G6 ile modüler tasarıma elveda demeye hazırlanıyor. Analistlere göre akıllı telefon LG G5'e kıyasla %20 daha ucuz olacak.
LG'nin son zamanlarda amiral gemisi akıllı telefon sınıfında yüzünün güldüğü pek söylenemez. Şirket geçen sene LG G5'e büyük umutlar bağlamıştı. Cihaz modüler tasarımıyla sektörde türünün ilk örneği olmuştu. Kullanıcılar satın aldıkları aksesuar türüne bağlı olarak akıllı telefondan elde edilen deneyim arttırabiliyorlardı. Ancak tüm bunlara rağmen şirket mobil bölümünde sürekli olarak kayıp ve zarar bildirdi.
Güney Koreli şirketin LG G6 ile daha riskten uzak bir yaklaşım benimseyeceği söyleniyor. Cihazın modüler bir tasarıma  sahip olması beklenmiyor. KB Securities analisti Kim Dong-won'a göre LG G6, LG G5'e kıyasla üreticiye %20 daha ucuza mal olacak.
Analistler, akıllı telefon hakkında daha önceden de iyimser tahminlerde bulunmuştu. Cihazın öngörülen satışlarının LG G5'i geçmesi bekleniyor. Bu şüphesiz ki şirket hissedarları için oldukça iyimser bir haber. Eğer modüler tasarımdan vazgeçildiğine üzüldüyseniz LG'nin G6'daki diğer özelliklerle bunu telafi etmeye çalışacağını belirtelim.
Cihazın arka kısmının (iPhone 8 için beklenildiği gibi) cam bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca 10nm FinFET teknolojisiyle Samsung tarafından üretilen Snapdragon 835 ile güçlendirilecek. İşlemcinin öncekilere kıyasla güç tüketimini yarıya indirmesi ve %20 oranında performans iyileştirmesi sunması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10425 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g5, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim