Anlık Bildirim

Kuaför salonunda patlayan iPhone büyük panik yarattı

Vietnam'da bir kuaför salonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlayan iPhone 6s çalışanlar ve müşterilere korku dolu anlar yaşattı. Patlamanın görüntüleri ve yaşananlar haberimizde.
Apple için kötü gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. AirPods'la müzik dinleyen bir müşterinin kulaklığının alev alıp patlamasının ardından bu kez de bir kuaför salonunda büyük bir gürültüyle patlayan iPhone'la ilgili endişe verici görüntüler ortaya çıktı.
Şu an için çok fazla deta yok ancak Daily Mail'in yayınladığı bir video Vietnam'da bir kuaför salonunda gerçekleşen olayı gözler önüne sermiş durumda. Güvenlik kameraları patlama anını yakaladı ancak videoda cihazın açıkça göründüğünü söyleyemeyiz. Sadece patlamanın etkisiyle etrafa saçılan alevleri görebiliyoruz.
Olayın hemen ardından bir kuaför çalışanının kaydettiği görüntüler sayesinde, büyük patlamaya neden olduğu iddia edilen telefonun aslında bir iPhone olduğu ortaya çıkıyor.

Apple'dan henüz bir açıklama yok

Görünüşe bakılırsa patlayan cihaz bir iPhone 6s ancak yine de kesinleşmeden videonun doğruluğu konusunda bir yorum yapamayız. Apple yaşanan olayla ilgili henüz bir yorum yapmadı ancak şirket mutlaka konuyu araştıracaktır.
Cupertino merkezli teknoloji devinin bu konuda ağzını sıkı tutma ihtimali olduğu için patlamanın bozuk bir şarj kablosundan mı yoksa cihazın kendisinden mi kaynaklandığı asla öğrenememe ihtimalimiz de var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5094 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim