Anlık Bildirim

Karşınızda yeni iPhone modellerinin kılıfları

Yarın tanıtılacak yeni iPhone modellerinin kılıfları sızdı. Takipçimiz tarafından edindiğimiz kılıflar, yeni iPhone modelleri hakkında pek çok ipucu barındırıyor.
Yarın tanıtılacak yeni iPhone modellerinin kılıfları şimdiden telefonculardaki yerini almaya başladı. Apple, her sene olduğu gibi bu yıl da kılıf üreticilerine yeni telefonun fiziksel ölçülerini önceden gönderdi. Yeni iPhone modelleri için üretilmiş bu kılıflara ulaştık. Edindiğimiz kılıflar üzerinde iPhone XS, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus isimleri yer alsa da güncel söylentilerden yola çıkarak isimleri hakkında çıkarımda bulunmak zor. iPhone XC, iPhone Xr, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XS Plus isimleri kulaktan kulağa dolaşıyor.

Kılıf ölçülerinden ve diğer sızıntılardan yola çıkarak en büyük modelin 6.5 inç büyüklüğünde ekrana, ortanca modelin 6.1 inç, küçük modelin ise 5.8 inç ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz. iPhone X, yeni modeller arasındaki en küçük model ile aynı fiziksel ölçülere sahip.

iPhone XC ya da iPhone Xr olarak adlandırılacak 6.1 inç büyüklüğündeki ortanca model, diğerlerinden daha uygun fiyatlı olacak. OLED ekran yerine LCD ekranın kullanılacağı bu modelde kamera özellikleri ve işlemci özelliklerinin düşük seviyede olması bekleniyor. iPhone XC ile ilgili sızdırılan tasarımlarda tek arka kameranın kullanıldığını görmüştük. Edindiğimiz kılıflar gösteriyor ki düşük fiyatlı iPhone modelinde çift arka kamera kullanılacak.

Çinli mobil operatör tarafından sızdırılan fiyatlara 6.1 inç büyüklüğündeki ortanca iPhone modelinin fiyatı 700 dolar, küçük iPhone 900 dolar, büyük iPhone ise 1000 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Apple etkinliğini Türkçe simultane çeviri ile saat 12 Eylül 19.30'dan itibaren canlı olarak aktaracağız. Yerinden takip edeceğimiz etkinliğin ardından yeni ürünler ile ilgili ilk izlenim videolarını sizlerle buluşturacağız. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4885 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone kılıfları, yeni iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim